Sucuk,dana eti ısıl işlem görmüş

Etlerimizin tamamı kendi üreticilerimizin yetiştirdikleri sağlıklı erkek sığırlardan elde edilmektedir.

Kesimi yapılacak hayvanlar bölgemizdeki üreticilerin yetiştirdikleri sağlıklı erkek sığırlardan Birlik veteriner hekimlerimiz tarafından seçilmektedir. Kesilen tüm hayvanlar küpe numaraları ile kayıt altına alınmaktadır.

Kesimlerimiz Birlik veteriner hekimlerimiz kontrolünde Suluova Et Üreticileri Birliği kesimhanesi'nde yapılmaktadır. Kesimi yapılan hayvanların karkasları kesimhanede etiketlenerek 4°C'de 24 saat dinlendikten sonra et işleme tesisine gönderilmektedir.

Sucuklarımız, üreticilerimizin yetiştirdikleri sağlıklı erkek sığırların etlerinden elde edilen kıymalardan imal edilmektedir. Sucuklarımız 4°C'de muhafaza edilerek birliğimize ait 4°C'lik araçla taşınarak satış noktalarımıza gönderilmektedir.

×